Darbo rinkos lyderio apyvarta išaugo 50%

darbo rinkos

CV-Online – darbo rinkos lyderis Baltijos šalyse 2011 metus pabaigė su 2 milijonų Eurų apyvarta.
Palyginus su 2010 metais apyvarta išaugo 50%. Įmonė pelningumas siekia 30%. CV-Online yra darbo rinkos lydere Estijoje, Latvijoje ir Lietuvoje.

„CV-Online sėkmingai išlaiko veiklos efektyvumą“ sako Agu Vahur CV-Online valdybos narys. „Mes gebame darbdaviams pateikti realius kandidatus ir publikuojame daugiausiai kokybiškų darbo skelbimų. CV-Online jau 15 metų kaupia kokybišką ieškančiųjų darbo duomenų bazę, tokiu būdu įgijome pasitikėjimą tarp TOP darbdavių Baltijos šalyse. CV-Online paslaugomis naudojasi 80% įmonių iš TOP 500 sąrašo visose trijose Baltijos šalyse. Tai įgalina mus įmonėms pateikti realius kandidatus, bei teikti aukšto lygio paslaugas, tuo tarpu kai konkurentai negalėdami paversti savo tinklapių lankomumo į realius kandidatus ir yra priversti teikti paslaugas laikantis žemo kainų lygio,“ – tęsia Agu Vahur.

CV-Online 2011 metais kiekvieną mėnesį trijose Baltijos šalyse paskelbė apie 8000 – 10000 tikrų darbo skelbimų, kurie yra orientuoti į vietinės rinkos ieškančius darbo.Tai užtikrino pastovų darbdavių skaičių (virš 2000 ) ir pritraukė daugiau nei 500 000 unikalių vartotojų per mėnesį.

„2011 stebėjome tolygų darbo pasiūlymų skaičiaus augimą ir nepaisant tam tikro sąmyšio Euro zonoje, mes tikime, kad darbo rinka 2012 metais išlaikys tolygų augimą. 2009 metais ekonominė krizė įtakojo ženklų nuosmūkį darbo rinkoje, tuo tarpu 2010-2011 tik minimalus skaičius atleistų darbuotojų buvo priimti atgal į darbą. Darbo rinkoje jaučiamas kvalifikuotų specialistų stygius. Šiuo metu įmonėms sunkiausia surasti šių sričių profesionalų: IT, pardavimų, inžinerijos, transporto. Dėl nemažėjančios emigracijos 2012 metais įmonės susidurs su sunkumais ieškant naujų darbuotojų“ – sako Agu Vahur.
Agu Vahur
CV-Online valdybos narys
agu.vahur@cvonline.com

Dalintis su kitais

Pridėti komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *